Προπονηθείτε με τις εφαρμογές προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης που αναπτύσσουμε και περάστε στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξης σας. Ανακαλύψτε τα κρυφά δυνατά σας σημεία και αποκτήστε νέες ικανότητες.

Ποιες είναι οι δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες;

Επιθυμείτε ένα πληροφοριακό σύστημα προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες της επιχείρησης σας;

Όσο πιο καθαρά εντοπίσετε τις ανάγκες σας, τόσο πιο αποτελεσματικά αυτό θα σχεδιαστεί! Πάρτε μερικές ιδέες για να κατανοήσετε τις δικές σας ανάγκες.

Υπηρεσίες επαγγελματικής εξέλιξης

Eπιχειρηματική Απόδοση

Έχω μία πολύ απαιτητική εργασία με δύσκολα επιχειρηματικά θέματα και πολλές παράλληλες δραστηριότητες. [...]

Level-up! Απόκτηση Νέων Δεξιοτήτων

Νιώθω ότι έχω πιάσει ταβάνι. Με ότι έχω ασχοληθεί τα έχω πάει πολύ καλά. Παρόλα αυτά δεν νιώθω γεμάτος. [...]

Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Η επιχείρηση μου είναι έτοιμη να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Νιώθω ότι χρειαζόμαστε καλύτερη οργάνωση. Πρέπει να καινοτομήσουμε. [...]

Ανάπτυξη Επιχειρηματικής Ιδέας

Έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα επιχειρηματική ιδέα. Θέλω όμως να πειστώ κι άλλο για την ορθότητα της. Να την δοκιμάσω, να την βελτιώσω, να την τελειοποιήσω. [...]

Διαχείριση Κρίσης / Επίλυση Προβλήματος

Το συγκεκριμένο πρόβλημα με βασανίζει εδώ και πολύ καιρό. Νομίζω ότι έχω σκεφτεί όλες τις πιθανές λύσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω. [...]

Διαχείριση Χρόνου, Προτεραιοτήτων και Αποσπάσεων

Έχω πάρα πολλά στο κεφάλι μου. Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε έναν τροχό του χάμστερ. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ για πολύ αφού οι αποσπάσεις πέφτουν βροχή. [...]

Διαμορφώστε το δικό σας custom-made, πληροφοριακό σύστημα ασύγχρονης καθοδήγησης.

Πώς δουλεύουμε;

Η διαδικασία ανάπτυξης των εφαρμογών και υπηρεσιών επαγγελματικής εξέλιξης

Το πρώτο βήμα συνήθως γίνεται μόλις αντιληφθούμε ότι είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην επόμενη έκδοση του εαυτού μας

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε;

Αν είστε έτοιμοι, επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μια πρώτη δωρεάν συνάντηση γνωριμίας.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Αφύπνιση/Εντοπισμός ανάγκης
Συνειδητοποίηση: Νιώθουμε καθαρά την ανάγκη βελτίωσης του τρόπου εργασίας μας και μετάβασης στο επόμενο επίπεδο.
1
Απόφαση
Ανάλυση απαιτήσεων: Προγραμματίζουμε μια σειρά συναντήσεων για μια πρώτη καταγραφή αναγκών και ιδιαιτεροτήτων.
2
Δέσμευση
Σχεδιασμός πληροφοριακού συστήματος: Εντοπίζουμε τα σημεία πόνου και πιθανές περιοχές βελτίωσης. Σχεδιάζουμε το πρωτότυπο μας σύστημα.
3
Ξεκίνημα Αλλαγής
Lean methodology: Με τη μεθοδολογία Lean, υλοποιούμε το MVP μας, εντοπίζουμε κατάλληλους πιλοτικούς χρήστες και αρχίζουμε να παίρνουμε συστηματική ανατροφοδότηση.
4
Βελτίωση
Διαδικασία Iterative Design: Συνεχίζουμε προσεγγιστικά με συνεχείς δοκιμές και βελτιώσεις. Προοδευτικά προσθέτουμε νέες λειτουργίες και χρήστες στο πληροφοριακό μας σύστημα.
5
Κλείδωμα Αλλαγής
Αξιολόγηση: Καταγράφουμε τα πρώτα αποτελέσματα και αξιολογούμε την πρόοδο μας. Υλοποιούμε τις τελικές ρυθμίσεις και μικροβελτιώσεις.
6

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες επαγγελματικής εξέλιξης

Επιχειρηματική Απόδοση

Αντιμετωπίζω δύσκολα επιχειρηματικά θέματα και πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Πολλοί από τους στόχους μου φαίνεται αδύνατο να επιτευχθούν. Αυτό μου προκαλεί αρκετό άγχος και απογοήτευση. Νιώθω ότι χάνω το ενδιαφέρον μου και ίσως είμαι κοντά σε ένα burn-out. Αν υπήρχε ένα ασύγχρονο πληροφοριακό σύστημα που θα με βοηθούσε να εξισορροπώ την πρόκληση που αντιμετωπίζω με την κατάλληλη υποστήριξη ώστε να παραμένω σε ροή, θα το χρησιμοποιούσα ευχαρίστως. 

Επιχειρηματική Προπόνηση Απόδοσης

Έχω μία πολύ απαιτητική εργασία με δύσκολα επιχειρηματικά θέματα και πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Αισθάνομαι ότι όσο και να δουλεύω, η δουλειά ποτέ δεν μειώνεται. Πολλοί από τους στόχους μου φαίνεται αδύνατο να επιτευχθούν. Αυτό μου προκαλεί αρκετό άγχος και απογοήτευση. Νιώθω ότι χάνω το ενδιαφέρον μου και ίσως είμαι κοντά σε ένα burn-out. Θέλω να βγω από αυτή τη ζώνη αγώνα και να βρω το σημείο ισορροπίας όπου θα νιώθω πιο άνετα και πιο αποδοτικά.

Level-up! Απόκτηση Νέων Δεξιοτήτων

Νιώθω ότι έχω πιάσει ταβάνι. Έχω ανάγκη από νέες προκλήσεις. Πιστεύω ότι δεν έχω αξιοποιήσει ακόμα όλες μου τις δυνατότητες. Θα ήθελα να αποκτήσω νέες δεξιότητες, να επανεφεύρω τον εαυτό μου, να εξελιχθώ παραπέρα. Δεν γνωρίζω όμως τον τρόπο και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, το πρόγραμμα μου δεν έχει χώρο για τακτικές συνεδρίες. Θα εκτιμούσα μια ασύγχρονη εφαρμογή καθοδήγησης προσαρμοσμένη στις ανάγκες μου.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Η επιχείρηση μου είναι έτοιμη να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Νιώθω ότι χρειαζόμαστε καλύτερη οργάνωση. Πρέπει να καινοτομήσουμε. Ίσως χρειαστεί να προχωρήσουμε και σε ένα μετασχηματισμό της νοοτροπίας του προσωπικού μας για να περάσουμε ομαλά στη νέα κατάσταση. Θα εκτιμούσα την συνδρομή ενός ειδικού ώστε να κάνουμε έναν προσεκτικό σχεδιασμό του νέου μας πληροφοριακού συστήματος.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Η επιχείρηση μου είναι έτοιμη να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Νιώθω ότι χρειαζόμαστε καλύτερη οργάνωση. Πρέπει να καινοτομήσουμε. Όμως δεν είμαι σίγουρος για τη σειρά των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσουμε. Πριν απ’ όλα ίσως χρειαστεί να προχωρήσουμε και σε ένα μετασχηματισμό της νοοτροπίας του προσωπικού μας για να περάσουμε ομαλά στη νέα κατάσταση. Θα εκτιμούσα την άποψη ενός ειδικού ώστε να κάνουμε έναν προσεκτικό σχεδιασμό.

Ανάπτυξη Επιχειρηματικής Ιδέας

Έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα επιχειρηματική ιδέα. Θέλω όμως να πειστώ κι άλλο για την ορθότητα της. Να την δοκιμάσω, να την βελτιώσω, να την τελειοποιήσω. Χρειάζεται να εντοπίσω τους εχθρούς και τα εμπόδια, τους συμμάχους και τους κρυμμένους πόρους που δεν έχω σκεφτεί ακόμα. Θέλω να την ενδυναμώσω περισσότερο και να την διαφοροποιήσω από τον ανταγωνισμό. Θα με βοηθούσε πολύ μια εξατομικευμένη εφαρμογή που θα με καθοδηγούσε βήμα-βήμα στην όλη διαδικασία.

Διαχείριση Κρίσης / Επίλυση Προβλήματος

Το συγκεκριμένο πρόβλημα με βασανίζει εδώ και πολύ καιρό. Νομίζω ότι έχω σκεφτεί όλες τις πιθανές λύσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Θα εκτιμούσα την υποστήριξη ενός ασύγχρονου ηλεκτρονικού βοηθού που θα με βοηθούσε να σκεφτώ πιο μεθοδικά και έξω από το κουτί.

Διαχείριση Κρίσης / Επίλυση Προβλήματος

Το συγκεκριμένο πρόβλημα με βασανίζει εδώ και πολύ καιρό. Νομίζω ότι έχω σκεφτεί όλες τις πιθανές λύσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Χρειάζομαι και μία διαφορετική οπτική. Θα ήθελα να το συζητήσω με κάποιον που θα με ακούσει προσεκτικά και θα με βοηθήσει να πάρω την πιο σωστή απόφαση.

Διαχείριση Χρόνου, Προτεραιοτήτων και Αποσπάσεων

Έχω πάρα πολλά στο κεφάλι μου. Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε έναν τροχό του χάμστερ. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ για πολύ αφού οι αποσπάσεις πέφτουν βροχή. Συνεχώς τρέχω από συνάντηση σε συνάντηση, δεν προλαβαίνω να απαντάω σε τηλέφωνα και emails. Ασχολούμαι πολύ με διάφορες μικρο-υποθέσεις που δεν αποφέρουν τίποτα σημαντικό, απλώς τρώνε τον χρόνο μου. Χρειάζομαι άμεσα ένα πληροφοριακό σύστημα που θα με υποστήριζε να οργανώσω τις προτεραιότητες μου με βάση το πόσο επείγουσες και/ή σημαντικές είναι.